tiistai 17. lokakuuta 2017

KUVAPANKKEJA



Artikkeli, jossa esitellään seitsemän ilmaista kuvapankkia

https://www.pexels.com


Pixabay.com on yksi internetin laajimmista ilmaisia kuvia tarjoavista kuvapankeista. Kaikki kuvat ovat CC0-lisensoituja eli niitä saa käyttää sekä omiin että kaupallisiin tarkoituksiin täysin maksutta ja ilman kuvien alkuperän mainintaa. Helppo hakuominaisuus auttaa sinua löytämään juuri käyttötarkoitukseesi sopivat kuvat.
Unrestrictedstock.com tarjoaa käyttöösi kevyen kattauksen erilaisia kuvia, videoita ja ikoneita täysin ilmaiseksi. Näitä kuvia voit käyttää vapaasti myös kirjojen, elokuvien, lehtien, t-paitojen, esitteiden ja sanomalehtien sisällöissä. Kuvia on määrällisesti suhteellisen vähän, mutta niistä on helppoa muokata haluamansa kaltaisia.

Foter.comissa on yli 220 miljoonaa kuvapankkikuvaa. Kaikki kuvat eivät asu palvelussa, vaan Foter etsii CC-kuvia ympäri internetin ihmemaailmaa, mm. Flickristä. Mikä tekee Foterista erilaisen? Heidän WordPress-lisäosansa, joka on todellinen kultakimpale kaikille paljon kuvia käyttäville. Pluginin avulla etsit kuvia suoraan Foterista ja lisäät niitä blogiisi tai verkkosivustoosi hetkessä.
Voit ladata omia kuviasikin muiden käytettäväksi, kunhan niissä ei ole ihmisiä, joilta ei ole kysytty lupaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ETUSIVU

Tämä blogi sisältää linkkejä ja vinkkejä.  Jos videoklipit tai kuvat eivät tuo riittävästi varmuutta siihen, että veisit opetusryhmä...